Light fluffy feather
Light fluffy feather

Welkom

 

Iedereen die wil praten en behoefte heeft aan iemand die naar zijn of haar verhaal luistert, is welkom bij Jagersma Coaching.
 

Emoties en gevoelens mogen worden getoond, maar niets moet. Mijn doel is door naar u te luisteren, u adviezen te geven, het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en uw sterke punten nog beter naar voren te laten komen. Denk daarbij aan het omgaan met conflicten en emoties, het benutten van uw talenten en kwaliteiten.

Om in uw kracht te komen èn te blijven!

Maar er is zoveel meer waar we het over kunnen hebben. U geeft zelf aan waar u aan wilt werken, maar ook als u alleen maar wilt praten over wat u die dag hebt meegemaakt, is het goed. Het gaat om het hebben van een fijn en plezierig gesprek.

Mijn coaching

 

Door p raten een positieve verandering in uw leven…

“Wietske, ga aan het werk! Laat de mensen bij je komen en luister naar ze. Maak er je vak van”. Het waren de woorden van iemand die mij heel dierbaar is. Mijn belofte aan haar is mijn drive èn uitdaging geworden!
 

Ik heb daarom een studie positieve psychologie aan de Hanzehogeschool in Groningen gevolgd. Deze studie is een bewuste keuze. Een cadeau voor mezelf. Het geeft me de kans mensen in alle facetten van het leven nog beter te begrijpen en voor mij het belangrijkst: nog beter te kunnen helpen. In januari 2018 afgestudeerd en nu wordt het tijd mijn passie en kunde in praktijk te brengen met Jagersma Coaching en samen met u.

Doel is door te praten een positieve verandering in uw leven te bewerkstelligen. Een luisterend oor vinden, is namelijk voor veel mensen niet gemakkelijk. Bij mij mag en kunt u uw verhaal doen. U bent welkom zonder intake. We gaan zitten aan mijn grote keukentafel en met elkaar in gesprek. Belangrijk is dat u zich veilig en op uw gemak voelt. Tijdens het gesprek gaat het niet over mij, maar over u. Ik luister.

Mijn werkwijze

 

We gaan bij mij thuis aan de grote keuken tafel in gesp rek.
Dat zorgt voor een huiselijke en ongedwongen sfeer.

Het belangrijkste is dat u zich op uw gemak en veilig voelt. Daarnaast gaat het om de klik en is een basis van vertrouwen essentieel. Ons eerste contact is per telefoon of e-mail. Als we vervolgens besluiten een afspraak te maken, gaan we bij mij thuis aan de grote keukentafel in gesprek. Dat zorgt voor een huiselijke en ongedwongen sfeer.
 

Voor het beste resultaat wil ik graag u als persoon leren kennen en zelf zien, horen en voelen wat er speelt. Uw eigen ideeën over de gesprekken en het zoeken naar oplossingen staan centraal. Tijdens het gesprek worden ook uw wensen en vragen besproken. Ik bied ook de mogelijkheid via videochat in gesprek te gaan en u kunt ook online bij mij terecht met uw vragen. Ik werk niet met een vaststaande planning. We kijken wat het beste bij u past en werkt. Daarom bepalen we niet op voorhand een aantal afspraken. Het is een vrije keuze. Of u een keer wil praten of vaker, wees welkom bij Jagersma Coaching!

Over mij

 

Mijn naam is Wietske Jagersma,

Als mijn omgeving en ikzelf zouden moeten beschrijven wie de persoon Wietske is, komen steevast de woorden mensenmens, moeder van een lieve dochter en twee even lieve bonusdochters naar voren. Ook de woorden: verbinder, organisator, gedreven, open, kwetsbaar, intuïtief en passie in en voor mijn werk horen hierbij. Met deze capaciteiten en vaardigheden in de zorgsector terechtkomen, is dan ook niet vreemd. Regiomanager in de zorg is mijn huidige beroep.
 

Er moet veel worden geregeld om de zorg voor cliënten en de andere hulp die we bieden goed te laten verlopen.

Als mijn omgeving en ikzelf zouden moeten beschrijven wie de persoon Wietske is, komen steevast de woorden mensenmens, moeder van een lieve dochter en twee even lieve bonusdochters naar voren. Ook de woorden: verbinder, organisator, gedreven, open, kwetsbaar, intuïtief en passie in en voor mijn werk horen hierbij. Met deze capaciteiten en vaardigheden in de zorgsector terechtkomen, is dan ook niet vreemd. Regiomanager in de zorg is mijn huidige beroep.
 

Er moet veel worden geregeld om de zorg voor cliënten en de andere hulp die we bieden goed te laten verlopen.

Ik zit daarbij niet vastgeroest aan mijn bureau. Zelf de intakes doen en cliënten thuis te bezoeken, is een vast onderdeel van mijn werk. Zelf zien, horen en voelen wat er speelt bij de mensen. Zo kan ik in mijn werk het meeste betekenen voor mensen.

Mijn leven is goed op de rails. Toch heb ik, net als iedereen, ook tegenslagen gehad. Na een ernstig fietsongeluk weken aan bed gekluisterd te zijn en niet kunnen lopen was heftig. Daarna weer op de fiets stappen, maar eigenlijk niet meer durven was doodeng!

Het ongeluk en nasleep ervan hebben mij wakker geschud en een bepaalde veerkracht in mij losgemaakt. In plaats van bij de pakken neer gaan zitten, heb ik mezelf voorgenomen er sterker uit te komen. Dat is gelukt. Ik ben er bovenop gekomen.

Deze periode in mijn leven heeft mij nog meer overtuigd mensen te helpen. Laten zien dat veerkracht ook in u zit. Met energie en enthousiasme met u in gesprek gaan en zodoende proberen we samen uw sterke kanten te ontdekken en verder te ontplooien.

 

U bent van harte welkom!

Testimonials

Een goed gesprek met Wietske Jagersma is als een goed gesprek met een vriendin, een lieve buurvrouw, een fijne collega. In de huiselijke setting voelde ik me direct op mijn gemak en de koffie is lekker! Wietske luistert vooral en vat gedachten samen, stelt reflecterende vragen, spiegelt op de juiste momenten de vaste patronen waarin ik vast leek te zitten en voelt heel goed aan wat ik niet zeg maar wel bedoel. Na een gesprek bij Wietske is er stof tot nadenken, maar ik loop steeds vaker lichter en vrolijker de deur uit dan ik gekomen ben.
N. Burema

Mijn tarief

 

Coaching sessies voor particulieren zijn € 60,– (incl. BTW) per sessie. De duur van een sessie is 1 uur.

Voor online coaching en coaching op bedrijfsnaam (denk hierbij ook aan zzp-ers) hanteer ik hetzelfde uurtarief.

Pakketkorting

Voor vijf coaching sessies is er een pakketkorting, de totaal prijs is dan € 275,–, een voordeel van € 25,–.

Uw zorgverzekering

De coaching van Jagersma Coaching behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Ook vanuit de aanvullende verzekering wordt deze niet vergoed.

Uw werkgever

Veel bedrijven hebben een budget gereserveerd voor de ontwikkeling van vaardigheden of, in overleg met Arbo-dienst of bedrijfsarts, voor burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of re-integratie. Overleg met uw leidinggevende of werkgever in hoeverre uw organisatie een professioneel coachingstraject hier onder vindt vallen. De kans is groot dat deze de kosten volledig of gedeeltelijk op zich neemt.

Een sessie kan vooraf betaald worden door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL89 ABNA 0826 1787 07 t.n.v Jagersma Coaching, met de vermelding van uw naam en de datum van uw afspraak. Ook is het mogelijk om op de afspraak te betalen met behulp van uw pinpas.

Wilt u een afspraak maken, vul dan onderstaand contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij u terug. Bellen kan natuurlijk ook; op nummer 06-57814512.

 
Zie voor verdere informatie ook de Algemene voorwaarden.

Contactformulier

Uw privacy